(HER)BELEEF HARLINGEN

LEER ELKAAR EN ONZE PRACHTIGE STAD BETER KENNEN EN GA SAMEN OP PAD. HOU JIJ VAN AVONTUUR EN SPEL EN SPANNING DAN IS DE ESCAPE ROUTE ECHT IETS VOOR JOU. WIL JE GEWOON LEKKER KLETSEN, WANDELEN EN ETEN EN DRINKEN GA DAN VOOR DE FOOD ROUTE OF WALK & TALK ROUTE. HEB JE EEN DATE MAAR GEEN IDEE WAT JE MOET GAAN DOEN, PLAN DAN DE WALK & TALK DATE EDITIE! ZIEN WE JOU BINNENKORT OOK TIJDENS EEN HEERLIJKE WANDELING?

De escape route Harlingen:

Ga jij de uitdaging aan en duik jij in het verhaal an dominee Barger? Lukt het jullie om binnen de tijd alle puzzels op te lossen en het verhaal een goed einde te geven?

Een onwijs leuke activiteit waarbij je heerlijk ronddwaalt door het mooie Harlingen. Je leert elkaar en de stad nog beter kennen.

De escape route Harlingen is te boeken voor 2-4 personen. De prijs is €29,95 per team. Je ontvangt van ons een tas met opdrachten, een dorstlesser en iets lekkers voor onderweg.

Daarna volgt de speluitleg en start het spel met de eerste envelop. Je hebt 2,5 uur om de route te voltooien. Gelukt? Dan komt jullie naam misschien wel op de wall of fame.

Walk en Talk route Harlingen:

Leer elkaar en de stad nog beter kennen. Slenter langs de grachtjes en havens. Bewonder de vele mooie gevels en geniet ondertussen van 3 heerlijke gerechtjes bij verschillende horecazaken. Klets over de leukste

en gekste onderwerpen met behulp van de klets kaartjes. De walk & talk route is er in 2 varianten: de family en friends of de date route.

Dus moet jij nodig bij praten met familie of vrienden of heb jij een onwijs leuk iemand leren kennen en heb je geen idee wat je moet doen? Boek dan een te gekke walk & talk route en kom gezellig wandelen in het mooie Harlingen.

Wanneer je een walk & talk route boekt ontvang je bij aanvang een tasje met de ‘kletskaartjes’, een spel voor onderweg. De kosten zijn €19,95 per persoon inclusief 3 stops voor een hapje.

Alle info en tickets zijn te vinden op: https://www.levels-harlingen.nl/foodenescaperoute