Nieuwe toeristische website in de lucht

Sinds begin 2019 is de nieuwe website VISIT HARLINGEN in de lucht.

Deze website is dé digitale vindplaats voor alle toeristisch-recreatieve informatie (bedrijven, bezienswaardigheden, arrangementen, etcetera) in Harlingen. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de Engelstalige versie en de Duitse volgt later dit jaar.

De site is een initiatief van Dromen aan Zee & Heel Holland Kijkt. In de voorbije maanden hebben we hard gewerkt aan de vormgeving en invulling van de website. Het fundament is gereed, in de komende periode worden nog enkele technische aanpassingen gedaan, zoals het toevoegen van filters, die het zoeken naar de juiste informatie nog gemakkelijker maken. Daarnaast worden steeds meer teksten en foto’s aan de website toegevoegd, zodat we al spoedig de claim ‘de meest complete website over toerisme en recreatie van Harlingen’ zullen waarmaken!

Wij zijn benieuwd naar uw mening!
Wij horen graag wat u van de website vindt. Ziet u informatie die niet klopt of heeft u andere feedback, laat het ons dan weten.. Alle suggesties, ideeën en opmerkingen zijn welkom. Samen maken wij van de website dé etalage van alles wat Harlingen zo bijzonder maakt!

Aanpassen van bestaande informatie
Staat uw bedrijf of organisatie al op de website? Dan horen wij graag of de tekst, foto’s en contactgegevens nog actueel zijn. Ziet u onjuiste informatie of wilt u iets vervangen, stuur dan een e-mail naar info@dromenaanzee.nl. 

Het plaatsen van een link van onze website op uw eigen website is een belangrijk onderdeel voor de vindbaarheid van de site. Wij zouden het dan ook erg waarderen als u dat wilt doen.

Wilt u ook op de website?
Staat uw bedrijf of organisatie nog niet op de website en wilt u graag worden toegevoegd? Dan ontvangen wij graag uw tekst en foto’s, zodat wij uw bedrijf of organisatie toe kunnen voegen aan de website. Voor meer informatie of het aanleveren van uw gegevens kunt u e-mailen naar info@dromenaanzee.nl 

Arrangementen
Heeft u een arrangement samen met een ander bedrijf of organisatie, en wilt u dat ook graag terugzien op onze website? Stuur dan uw informatie over het arrangement naar info@dromenaanzee.nl . Wij zorgen dat  uw arrangement op onze website wordt geplaatst.

Categorie

4 + 0 = ?